Het Spinsel

Slide background
Slide background

Het Spinsel: een gevarieerde woonwijk

Aan de rand van Winterswijk ontspruit Het Spinsel: een eigentijds nieuwbouwproject waarbij rekening wordt gehouden met uw individuele woonwensen. Bent u op zoek naar een duurzame, onderhoudsarme starterswoning of naar een energiezuinige doorstroomwoning? Of kiest u juist voor de ruimte van een twee onder één kap woning? Het Spinsel biedt volop mogelijkheden: Het Spinsel staat garant voor een gevarieerde woonwijk.

Bouwteam

Indien u geïnteresseerd bent in een kavel op Het Spinsel helpen wij u van architectuur tot oplevering, maar ook met de verkoop van uw bestaande woning. Hiervoor werken we nauw samen met de Winterswijkse architect René Scholten en makelaardij Mantel & De Vries.
Voor het realiseren van een verbouwing of nieuwbouwwoning werken we niet alleen met ons eigen vakkundige personeel, maar we zoeken er ook vakspecialisten bij. Als hoofdaannemer zijn wij verantwoordelijk, maar voor de kwaliteit van onze partners kunnen we 100% in staan.

René Scholten Architectuur
Mantel en De Vries Makelaars

Samenwerken

Bouwt of verbouwt u met JWK Bouw dan kunt u rekenen op volledige aandacht en een hoge kwaliteit van het werk. We zetten graag een pas extra voor u, zo verlenen we u graag een aantal extra diensten zoals het laten maken van een inzichtelijke tekening van de toekomstige ruimtes. Ook zorgen wij voor een helder bestek, waarin geen addertjes onder het gras zitten, maar waar tijdens de bouw nog wel mogelijkheden voor aanpassingen zijn. Het kernwoord is samenwerken, zo komen we tot de beste resultaten.

Bouwen op Het Spinsel?

We begeleiden u van ontwerp tot oplevering. Bouwt u met ons, dan krijgt u een woning op maat. Wonen zoals u dat wilt: uw droomhuis binnen handbereik. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Wordt dit uw nieuwe woning?

JWK Het Spinsel
Vrijstaande woning type ‘De Spits’

Download hier de PDF van de tekening van de begane grond

Download hier de PDF van de tekening van de verdieping

Download hier de PDF van de tekening van de zolder

JWK Het Spinsel
Twee-onder-een-kap-woning type ‘Éen-Tweetje’

Download hier de PDF van de tekening van de begane grond

Download hier de PDF van de tekening van de verdieping

Download hier de PDF van de tekening van de zolder